Fit en Beter

Op schema volgens schema

Vandaag hebben Johanna, Sylvia, Emmie en Jan hun wedstrijd gelopen.
Johanna liep in Den-Haag de CPC Halve Marathon. Onder niet de beste omstandigheden was het werken met die wind. Desondanks liep Johanna een tijd van 1:57:08 en daar mag ze heel tevreden mee zijn. Ze is prima op weg naar een marathon onder de 4 uur. In Rotterdam “moet” het gaan gebeuren. Nog een paar zware weken in de opbouw en dan gaat het lukken.
Sylvia, Emmie en Jan liepen bij de Volksloop een goede wedstrijd op een zwaar en modderig parkoers.
Sylvia was weer sneller dan de vorige keer en begint steeds fanatieker te worden. Nu liep ze 19:33 op ruim 3,5km.
Jan is ook op de terugweg en twijfelde tussen de 3,5km en 7km. Om toch weer wat meer snelheid op te bouwen, koos hij voor de 3,5km. Daarop liep hij alweer een degelijke 17:41. De vooruitgang is duidelijk ingezet.
Emmie liep een laatste test voor het NK Cross volgende week. Gisterochtend een duurloop van 90 minuten, ’s middags nog een uur circuittraining met enkele sprints en dan vandaag een “volle bak”-wedstrijd. Op het gladde, modderige parkoers liep ze erg sterk en finishte in 13:19 op de ruime 3,5km. Daarmee miste ze op enkele seconden haar eigen parkoersrecord. Maar dit geeft extra vertrouwen voor volgende week. Ze is er klaar voor.

image_pdfimage_print