Fit en Beter

Het zit niet altijd mee.

Gisteren liepen Joost en Remco allebei een marathon. Tenminste; dat was de bedoeling. Remco gaat de laatste weken goed in de trainingen. Ondanks hektische tijden i.v.m. zijn verhuizing naar Finland. Om weer eens een lange afstand te lopen, ging hij in de 2 river marathon van start. Dat ging vlekkeloos tot de 18e km. Daar begon zijn heup weer te irriteren. Hij heeft het nog enkele km’s geprobeerd, maar het was niet te doen. Helaas moest hij de handdoek gooien.
Joost liep de Trail by the Sea. Bij voorbaat al een zware marathon, maar met de extreme wind vind gisteren is het nog zwaarder. Het was zwoegen en ploeteren. Joost is de laatste maanden veel sterker geworden en kan steeds meer training aan. Dat komt vooral bij zo’n zware marathon tot uitdrukking. Met 4:49:42 was hij bij de eindstreep.

image_pdfimage_print