Fit en Beter

Goede Halve van Peter Groen in Schoorl

Het is pas 4 weken geleden dat Peter Groen op schema van Fit en Beter is gaan trainen om in Leiden een goede, maar ook prettige marathon te lopen. Behalve het trainingsprogramma krijgt hij ook enig advies over het voedingspatroon. Vanaf het begin voelde hij zich prettig bij de ondersteuning. Het leverde ook al snel resultaat op, maar dat lag grotendeels aan de discipline die Peter zelf aan de dag legde. De rest is een goede steun in de rug, maar je moet het uiteindelijk zelf ├ęcht willen. En dat wil Peter!!
Hij had een startnummer voor de 30km van Schoorl weten te bemachtigen en vroeg of die 30km nog niet te vroeg kwam. Hoewel het vroeg in de voorbereiding van de marathon is, kan het wel. Als je maar gedoseerd loopt. De start van Peter was ver achteraan. Jammer voor de eindtijd, goed om rustig te (moeten) beginnen.
Onderweg maakt Peter de keuze om te switchen naar de 1/2M. De regen, de kou en de wind zijn de redenen van deze verstandige keuze. Na een goede, ontspannen race kwam Peter nog redelijk fris over de finish in 1:59:15. Daarmee blijkt heel duidelijk dat Peter nu al goed op weg is naar die marathon.

image_pdfimage_print