Fit en Beter

Lancering Fit en Beter

Vandaag is een belangrijke dag voor me. De lancering van mijn nieuwe website over gezondheid, voeding en hardlopen. Na lang twijfelen, heb ik dan toch deze stap gezet. De website zal in de loop van de tijd verder worden aangepast. Ik ben nl. geen webbouwer en probeer zoveel mogelijk zelf uit te zoeken en te maken.

Je zal op deze website ongetwijfeld onderwerpen en uitgangspunten vinden die extreem lijken. Zeker op het gebied van voeding. Maar ze zijn het niet. Zet voor jezelf eens bovengenoemde onderwerpen op een rijtje en stel de vraag of de keuzes die je hebt gemaakt datgene hebben gebracht dat je ervan verwachtte.

Is het antwoord “Ja”, dan mag je tevreden zijn en rustig verder rondkijken op deze website of je nog iets interessants tegenkomt waarmee je aan de slag wil. Ik zal regelmatig nieuwe informatie plaatsen die je horizon wellicht nog verder kan verbreden.

Is het antwoord “Nee”, dan kan deze website zeker interessant zijn. Blijkbaar hebben keuzes die je hebt gemaakt en aanpassingen die je hebt gedaan, niet gebracht wat je had gehoopt. Natuurlijk is dat jammer om te constateren. Maar geen nood, wellicht kan ik je helpen met nieuwe, andere keuzes en aanpassingen. Dat kan zijn in het hardlopen of het voedingspatroon dat je hanteert. Als je meer wil weten of informatie nodig hebt, kun je me daarvoor altijd benaderen.

Bob Stultiens

image_pdfimage_print